Priser på tandbehandling i København og Frederiksberg​

Pris på almindelige tandbehandlinger​

Priserne på langt de fleste almindelige ydelser er reguleret af overenskomsten med sygesikringen. Det koster derfor det samme at få udført disse ydelser uanset hvor, man går til tandlæge.

Disse priser kan ses på følgende link:

https://www.sundhed.dk

Pris på øvrige tandbehandlinger

Prisen på de øvrige ydelser varierer fra tandlæge til tandlæge. Det kan være overordentlig svært at sammenligne tandlægepriser, da der findes mange forskellige teknikker og mange forskellig materialer. En krone, en rodbehandling eller et implantat er derfor ikke tilstrækkelig specifikke behandlinger, til at der kan foretages relevante sammenligninger.

Sammenligninger af priser ved tandlæger

Ønsker man at sammenligne priser fra tandlæge til tandlæge, er der derfor ingen vej uden om.

Få specificeret præcis, hvad behandlingen består i.

En porcelænskrone skal derfor beskrives med fx følgende ord: En fuldkeramisk krone på baggrund af et digitalt aftryk fremstillet med en inderkerne i Zirkonia og et feldspatisk yderporcelæn i Vita VM porcelæn. Rtg og bedøvelse ikke incl.

Priser angivet af sundhedsministeriet

Da tandlæger aldrig specificerer deres ydelser i dette omfang, har sundhedsministeriet på sundhed.dk angivet en række eksempler på ydelser, hvor alle danske tandlæger skal angive deres pris. Priserne vil ofte være angivet som et interval, hvor intervallet dækker over forskellige materiale- og behandlingsmuligheder på samme ydelse.

Vores priser kan ses på følgende link - Klik her

Yderliger eksempler på vores priser kan ses HER

Konkurrencedygtig ved pris-sammenligning

Da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, er vi som en generel betragtning ikke Danmarks eller Københavns billigste tandklinik. Til gengæld er vi overordentlig konkurrencedygtige, når der foretages en specifik pris sammenligning. Det bedste råd er derfor: Ring og bestil en tid til undersøgelse, så kan vi give dig et fast pristilbud, så du har noget konkret at holde dig til.​

Tandlægerne i Fiolstræde - Centeret for Oral Implantologi • Fiolstræde 19 - 1171 Kbh. K.

Tlf.: 33 13 01 48 • CVR: 14240136